Durrës, sheshi "Liria" vitet e para të pavarsisë

2021-06-14

Godina një katëshe në krahun e majtë të fotos sot gjendet bashkia, ndërsa pusi që duket në qëndër të sheshit është sot gropa me kapak xhami përpara bashkisë.

Të dhëna

Titulli
Durrës, sheshi "Liria" vitet e para të pavarsisë
Përshkrimi
Godina një katëshe në krahun e majtë të fotos sot gjendet bashkia, ndërsa pusi që duket në qëndër të sheshit është sot gropa me kapak xhami përpara bashkisë.
Kontribuesi
Z. Aleksandër Cangonja
Data
June 14, 2021
Formati
.jpg
Zona
Sheshi "Liria", Durrës.

“Durrës, sheshi "Liria" vitet e para të pavarsisë”, 2021-06-14, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/19955

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera