Ceremonia e varrimit të Kolonelit Tomson 1914

2021-07-16

Të dhëna

Titulli
Ceremonia e varrimit të Kolonelit Tomson 1914
Kontribuesi
Z. Aleksandër Cangonja
Data
July 16, 2021
Formati
.jpg
Zona
Durrës

“Ceremonia e varrimit të Kolonelit Tomson 1914”, 2021-07-16, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/19959

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Annotations

There are no annotations for this resource.

Arkivat e zonave të tjera