Një pjesë e parisë së kohës duke shkuar për të mirëpritur mbretin e parë të shtetit të ri shqiptar, Wiedin. Durrës, 7.3.1914

Pjesë e Një pjesë e parisë së kohës duke shkuar për të mirëpritur mbretin e parë të shtetit të ri shqiptar, Wiedin. Durrës, 7.3.1914

Renditja: 2708 (2 shikime)

“Një pjesë e parisë së kohës duke shkuar për të mirëpritur mbretin e parë të shtetit të ri shqiptar, Wiedin. Durrës, 7.3.1914”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/20618

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.