Ekipi i futbollit Teuta në kohën e Monarkisë

Pjesë e Ekipi i futbollit Teuta në kohën e Monarkisë

Renditja: 1886 (7 shikime)

“Ekipi i futbollit Teuta në kohën e Monarkisë”, 2021-08-03, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/20632

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.