Deputetët e Parlamentit të Shqipërisë në vitin 1937

1937

Rradha e parë ZZ: Dr. JANI MELO, STAVRO STAVRI, XHAVIT LESKOVIKU, FUAD ASLLANI, VASIL AVRAMI, YMEH STRAZIMIRI, HIQMET DELVINA, PANDELI EVANGJELI, FEJZI ALIZOTTI.FAIK DISHNICA, FERIT VOKOPOLA, IZEDI BESHIRI, HAFEZ XHEMALI, LAME KARECO, ZOI XOXA, REXHEP JELLA Rradha e dytë ZZ: ANDON DEÇA, SABRI KALTANI, HAMID MYFTIÜ, DH. KACIMBRA, VEIS XHINDI, XHEMAL HAIPI, AHMET RESULI, FIQRI RUBI, SANDËR SARAÇI, DR. GJINI, TEFIK MBORJA, SEIT TOPTANI. Rradha e tretë ZZ: EJËLL SEREGJI, ALI BEGEJA, AHMET HASTOPALLI, DR. SIM0NIDHI, JASHAR EREBARA, SADIK SHASSKA, HALID ROJI, PETRO POGA, ISMET KRYEZIU, ABDURAHMAN DIBRA, ESHREF FRASHËRI, LEO ÇOBA, QANI SYLEJMANI, JAK KOÇI, FERID DERVISHI, MIHAL KASSO.

Të dhëna

Përshkrimi
Rradha e parë ZZ: Dr. JANI MELO, STAVRO STAVRI, XHAVIT LESKOVIKU, FUAD ASLLANI, VASIL AVRAMI, YMEH STRAZIMIRI, HIQMET DELVINA, PANDELI EVANGJELI, FEJZI ALIZOTTI.FAIK DISHNICA, FERIT VOKOPOLA, IZEDI BESHIRI, HAFEZ XHEMALI, LAME KARECO, ZOI XOXA, REXHEP JELLA

Rradha e dytë ZZ: ANDON DEÇA, SABRI KALTANI, HAMID MYFTIÜ, DH. KACIMBRA, VEIS XHINDI, XHEMAL HAIPI, AHMET RESULI, FIQRI RUBI, SANDËR SARAÇI, DR. GJINI, TEFIK MBORJA, SEIT TOPTANI.

Rradha e tretë ZZ: EJËLL SEREGJI, ALI BEGEJA, AHMET HASTOPALLI, DR. SIM0NIDHI, JASHAR EREBARA, SADIK SHASSKA, HALID ROJI, PETRO POGA, ISMET KRYEZIU, ABDURAHMAN DIBRA, ESHREF FRASHËRI, LEO ÇOBA, QANI SYLEJMANI, JAK KOÇI, FERID DERVISHI, MIHAL KASSO.
Data
1937
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi
Formati
.jpg
Zona
Tiranë

Grupet e materialeve

Renditja: 541 (26 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.