Hartë gjeografike-ushtarake e Elbasanit, bërë nga jugosllavët në vitin 1940

Pjesë e Hartë gjeografike-ushtarake e Elbasanit, bërë nga jugosllavët në vitin 1940

Renditja: 347 (28 shikime)

“Hartë gjeografike-ushtarake e Elbasanit, bërë nga jugosllavët në vitin 1940”, 2021, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/20675

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.