Ambasadori i Rumanisë Vasile Stocia, përpara kishës Vllehe "Shën Nikolla" Elbasan viti 1931

Pjesë e Ambasadori i Rumanisë Vasile Stocia, përpara kishës Vllehe "Shën Nikolla" Elbasan viti 1931

Renditja: 246 (38 shikime)

“Ambasadori i Rumanisë Vasile Stocia, përpara kishës Vllehe "Shën Nikolla" Elbasan viti 1931”, 1931, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/20677

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.