Parlamenti i parë shqiptar, 1921

Pjesë e Parlamenti i parë shqiptar, 1921

Renditja: 1178 (10 shikime)

“Parlamenti i parë shqiptar, 1921”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/20731

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.