Deputetët e Elbasanit: Shefqet Vërlaci, Mehdi Frashëri, Shyqyri Myftiu Taqi Buda, Andon Beça, Shefqet Daiu, Ahmet Hastopalli

Pjesë e Deputetët e Elbasanit: Shefqet Vërlaci, Mehdi Frashëri, Shyqyri Myftiu Taqi Buda, Andon Beça, Shefqet Daiu, Ahmet Hastopalli

Renditja: 406 (25 shikime)

“Deputetët e Elbasanit: Shefqet Vërlaci, Mehdi Frashëri, Shyqyri Myftiu Taqi Buda, Andon Beça, Shefqet Daiu, Ahmet Hastopalli”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/20737

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.