Anëtarët e Këshillit të Naltë, Aqif bej Elbasani, Mihal Turtulli dhe Abdi bej Toptani duke shkuar në seancën e hapjes se punimeve te parlamentit , me 21 prill 1921

1921-04-21

Të dhëna

Data
21 prill 1921
Kontribuesi
Aleksandër Cangonja
Formati
.jpg
Zona
Tiranë

Grupet e materialeve

Position: 820 (11 views)

“Anëtarët e Këshillit të Naltë, Aqif bej Elbasani, Mihal Turtulli dhe Abdi bej Toptani duke shkuar në seancën e hapjes se punimeve te parlamentit , me 21 prill 1921”, 1921-04-21, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/20745

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.