Skicë ushtarake e hartuar ushtria osmane për objektet ushtarake-civile në qytetin e Durrësit, fundshekulli i 19 (Botuar tek Osmanlı Kaleleri, 2016)

Pjesë e Skicë ushtarake e hartuar ushtria osmane për objektet ushtarake-civile në qytetin e Durrësit, fundshekulli i 19 (Botuar tek Osmanlı Kaleleri, 2016)

Renditja: 280 (41 shikime)

“Skicë ushtarake e hartuar ushtria osmane për objektet ushtarake-civile në qytetin e Durrësit, fundshekulli i 19 (Botuar tek Osmanlı Kaleleri, 2016)”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/20958

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.