Çertifkatë për vërtetim page

1937-12-03

Dokument i Bashkisë Durrës në kohën e Mbretërisë Shqiptare, ku jepen pagat e kryetarëve të Bashkisë në franga ari si tregues i funksionimit të shtetit ligjor të kohës, 12. 03. 1937

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Dokument i Bashkisë Durrës në kohën e Mbretërisë Shqiptare, ku jepen pagat e kryetarëve të Bashkisë në franga ari si tregues i funksionimit të shtetit ligjor të kohës, 12. 03. 1937
Burimi
Arkivi I Familjes Qorri
Kontribuesi
Z. Skënder Qorri
Data
3 dhjetor 1937
1937
lëshuesi
Bashkia e Durrësit
Formati
JPG
Lënda
Dokumenta
Të drejtat
ADE

Renditja: 220 (52 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.