Mihal Gjika dhe Maksut Leshteni, Elbasan 1975

Pjesë e Mihal Gjika dhe Maksut Leshteni, Elbasan 1975

Renditja: 1802 (7 shikime)

“Mihal Gjika dhe Maksut Leshteni, Elbasan 1975”, 1975-03-14, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/22746

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.