Kartolinë nga Elbasani, 1980

Pjesë e Kartolinë nga Elbasani, 1980

Renditja: 2524 (5 shikime)

“Kartolinë nga Elbasani, 1980”, 1980, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/22786

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.