Reklamë për Hotel "Adriatikun" në Elbasan, vitet 1930-1940

Reklamë në shtypin e , viteve 1930-1940 për Hotel "Adriatikun" në Elbasan.

Të dhëna

Titulli
Reklamë për Hotel "Adriatikun" në Elbasan, vitet 1930-1940
Përshkrimi
Reklamë në shtypin e , viteve 1930-1940 për Hotel "Adriatikun" në Elbasan.
Kontribuesi
Z. Fetah Biza
Zona
Albania, Elbasan
Përmbajtja

HOTEL-RESTAURANT- KAFE

 

ADRIATIK

ELBASAN

Për gjithënjë si edhe për kohën e Rmazanit, do të gjeni dëfrimet dhe prehjet më të modernizuara si edhe shpejtësi shëmbëllore.

Gjellët, pijet edhe shtratet jo vetëm tepër të paqme, por edhe në kohën që dëshëruesit ti kërkojnë.

Për së shpejti do të kemi edhe deqën e hotelit me mobilla dhe service me lukse parisiane.

Grupet e materialeve

“Reklamë për Hotel "Adriatikun" në Elbasan, vitet 1930-1940”, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 17 shtator 2021, https://adsh.al/s/adsh/item/23140

Komentoni

Ballkyz Dervishi

Kureshtare ta di cfare mori pronari per kete hotel-bar- restorant modern per kohen, qe i ngrinte vlerat qytetit e qe ishte ne qender te qytetit?!?!?!

14 sht 2021

Flag inappropriate

Reply

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera