Xhamia e Ballies (ose e Hasan Balizades).

Pjesë e Xhamia e Ballies (ose e Hasan Balizades).

Renditja: 51 (132 shikime)

Makiel Kiel, “Xhamia e Ballies (ose e Hasan Balizades).”, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, 2012, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/24085

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.