Letër mirënjohjeje, autentike e shkruar nga mësuesi i përkushtuar dhe atdhetar Thoma Papapano për ish nxënësin e tij Tajar Kokalari.

Letër mirënjohjeje, autentike e shkruar nga mësuesi i përkushtuar dhe atdhetar Thoma Papapano për ishnxënësin e tij Tajar Kokalari (sot "Mësues i Popullit"), në përgjigje të urimit për nderimin me titullin "Mësues i Popullit"

Të dhëna

Përshkrimi
Letër mirënjohjeje, autentike e shkruar nga mësuesi i përkushtuar dhe atdhetar Thoma Papapano për ishnxënësin e tij Tajar Kokalari (sot "Mësues i Popullit"), në përgjigje të urimit për nderimin me titullin "Mësues i Popullit"
Përmbajtja
Gjirokastër, 4.IV.1967

I dashur Tajar,
Të më besosh s më vjen keq që mezi sot të falenderoj për urimet që më pate dërguar për Titullin "Mësonjës i Popullit", që m'u dha nga Presidiumi i Kuvëndit Popullor për punën time modeste pesëdhjetetetëvjeçare për Shqipëri dhe arësim Kombëtar.
Të siguroj se urimet si nga nxënësit e mij të vjetër e të rinj dhe ato të bashkëpunëtorëvet në lëmin e arësimit shqiptar më kanë prekur.
Uroj të gjithë të jenë të gëzuar.
(Thoma Papapano)
Zona
Gjirokastër
Data e krijimit
4 prill 1967

Grupet e materialeve

Renditja: 69 (135 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.