Nxënës në klasën e dytë fillore, shkolla "Perparim", lagjja Dunavat, Gjirokaster, viti 1928

1928

Të dhëna

Data
1928
Kontribuesi
Muzeu Kokalari
Pronësia Intelektuale
Arkivi i Reis Poshi
Formati
.jpg
Zona
Gjirokastër

Grupet e materialeve

Renditja: 731 (6 shikime)

“Nxënës në klasën e dytë fillore, shkolla "Perparim", lagjja Dunavat, Gjirokaster, viti 1928”, 1928, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/24513

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Klasa e dytë "B" e gjimnazit të Gjirokastrës, viti shkollor 1934-1935. Lidhje me materiale të tjera Imazh