At Zef Pllumi, viti 1951

Pjesë e At Zef Pllumi, viti 1951

Renditja: 1738 (9 shikime)

“At Zef Pllumi, viti 1951”, 1951, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/24923

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.