Albanologu austriak Norbert Jokl dhe Asdreni, dalë në Shkodër me rastin e festimit të 25 vjetorit të pavarsisë së Shqipërisë viti 1937

Pjesë e Albanologu austriak Norbert Jokl dhe Asdreni, dalë në Shkodër me rastin e festimit të 25 vjetorit të pavarsisë së Shqipërisë viti 1937

Renditja: 1588 (6 shikime)

“Albanologu austriak Norbert Jokl dhe Asdreni, dalë në Shkodër me rastin e festimit të 25 vjetorit të pavarsisë së Shqipërisë viti 1937”, 1937, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/24949

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.