Urim martese i shkruar nga dora e Luigj Gurakuqit i cili sëbashku me Lec Kurtin, ishin kumbar të marteses së patriotit Gjon Kamsi

1923-10-14

Të dhëna

Zona
Shkodër, Albania
Kontribuesi
Z. Pjetër Logoreci
Data
14 tetor 1923

Grupet e materialeve

Position: 136 (23 views)

“Urim martese i shkruar nga dora e Luigj Gurakuqit i cili sëbashku me Lec Kurtin, ishin kumbar të marteses së patriotit Gjon Kamsi”, 1923-10-14, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/24985

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.