Harta të Shkodrës, viti 1913

Pjesë e Harta të Shkodrës, viti 1913

Renditja: 133 (73 shikime)

“Harta të Shkodrës, viti 1913”, 1913, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/24991

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.