Selia e qeverisë më 1920, Tiranë

Pjesë e Selia e qeverisë më 1920, Tiranë

Renditja: 4180 (3 shikime)

“Selia e qeverisë më 1920, Tiranë”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25013

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.