Asdreni dhe Lasgush Poradeci me personelin mësimor të Gjimnazit të Shkodrës, viti 1937

1937

Pjesmarrës: Filip Fishta, Kole Kamsi, Kole Margjini, Ndoc Deda, Lasgush Poradeci, ASDRENI, Kole Kraja, Ernest Koliqi, Kel Ujka, Luigj Kromiqi, ne kembe, 1….,2 Kasem Bajrami, 3….. Pren Kacinari, Gjergj Canco, Pashko Geci, 8….., Gasper Liaria, 10…, 11 Henrik Laca

Të dhëna

Përshkrimi
Pjesmarrës: Filip Fishta, Kole Kamsi, Kole Margjini, Ndoc Deda, Lasgush Poradeci, ASDRENI, Kole Kraja, Ernest Koliqi, Kel Ujka, Luigj Kromiqi, ne kembe, 1….,2 Kasem Bajrami, 3….. Pren Kacinari, Gjergj Canco, Pashko Geci, 8….., Gasper Liaria, 10…, 11 Henrik Laca
Data
1937
Kontribuesi
Prof. Romeo Gurakuqi
Formati
.jpg
Zona
Shkodër, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 426 (31 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.