Deftesë Lirimi e kohës së Monarkisë Shqiptare, e nxënësit Sami Kareman Dervish

1934

Të dhëna

Zona
Korcë
Data
1934

Grupet e materialeve

Position: 961 (9 views)

“Deftesë Lirimi e kohës së Monarkisë Shqiptare, e nxënësit Sami Kareman Dervish”, 1934, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/25081

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.