Letër e Beqir Plangaricës dërguar Ministrisë së Arsimit Osmane për alfabetin e gjuhës shqipe dhe përgjigja nga Ministria

Pjesë e Letër e Beqir Plangaricës dërguar Ministrisë së Arsimit Osmane për alfabetin e gjuhës shqipe dhe përgjigja nga Ministria

Renditja: 99 (69 shikime)

“Letër e Beqir Plangaricës dërguar Ministrisë së Arsimit Osmane për alfabetin e gjuhës shqipe dhe përgjigja nga Ministria”, 1910-02-23, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25146

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.