Rruga Kolë Idromeno, Shkodër 1917

1917

Të dhëna

Data
1917
Kontribuesi
Palotai Klára
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Shkodër, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 217 (7 shikime)

“Rruga Kolë Idromeno, Shkodër 1917”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 6 korrik 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/25180

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.