Ç’kam kalue nga duert e mija edhe çkam pa me sytë e mij (pjesa e shtatë)

Pjesë e Ç’kam kalue nga duert e mija edhe çkam pa me sytë e mij (pjesa e shtatë)

Renditja: 4855 (1 shikime)

“Ç’kam kalue nga duert e mija edhe çkam pa me sytë e mij (pjesa e shtatë)”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25188

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.