Sheshi Skenderbej, Tiranë 1937

Pjesë e Sheshi Skenderbej, Tiranë 1937

Renditja: 1806 (7 shikime)

“Sheshi Skenderbej, Tiranë 1937”, 1937, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25192

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.