Rruga e Kavajës, xhamia Dine Hoxha

1938

Të dhëna

Data
1938
Kontribuesi
Reklámélet folyóirat
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Position: 452 (23 views)

“Rruga e Kavajës, xhamia Dine Hoxha”, 1938, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 9 dhjetor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/25200

Komentoni

IND

Pershendetje Faleminderit per fotot e shumta e te bukura qe postoni. Mendoj qe eshte be nje gabim, sepse kjo eshte Xhamia Gazi Hysrev Beg ne Sarajeve. (Tabela mbi koken e zoterise shkruan Zlatar - qe dmth Artar ne sllavisht) Faleminderit

10 dhj 2021

Flag inappropriate

Përgjigju

Admin

Pershendetje. Faleminderit per komentin. Ne fakt ka shume pasaktesi ne te dhenat e fotove te arkivave te huaja. A ka ndonje foto te Xhamise ne Sarajeve?

11 dhj 2021

Flag inappropriate

Përgjigju

Florian Leli

Kjo xhami është në Bosnie. Ja një link. https://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-mosque-narrow-streets-sarajevo-bosnia-herzegovina-bascarsijska-dzamija-which-built-stuck-year-tourists-visited-image36594407

1 nën 2022

Flag inappropriate

Përgjigju

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.