Autorizimi i delegatëve të Shijakut për në Kuvendin e Vlorës, 1912

Pjesë e Autorizimi i delegatëve të Shijakut për në Kuvendin e Vlorës, 1912

Renditja: 532 (23 shikime)

“Autorizimi i delegatëve të Shijakut për në Kuvendin e Vlorës, 1912”, 1912-11-23, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25236

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.