Caktimi i delegatëve të Elbasanit për në Kuvendin e Vlorës, 1912

1912

Dokumenti i caktimit të delegatëve të Elbasanit për në Kuvendin e Vlorës 1912, nga populli dhe paria e zonës.

Të dhëna

Përshkrimi
Dokumenti i caktimit të delegatëve të Elbasanit për në Kuvendin e Vlorës 1912, nga populli dhe paria e zonës.
Burimi
Arkivi personal i Z. Eros Hoxha
Përmbajtja

(Teksti akoma i papërkthyer plotësisht)

1)    Fejzullah, alim 
2)    Sylejman, alim
3)    İbrahim, sheh
4)    Xhafer Sadiku, shehu rufai  
5)    Ali Qazimi biri Adilit  
6)    Atai ???
7)    Hasani biri Jusuf beut   
8)    Shevqeti biri i Ismail pashës 
9)    Akifi biri i Mahmud pashës  
10)    Ibrahim Bumçi
11)    Yunanca 
12)    Yunanca 
13)    Yunanca 
14)    Ahmed Dervish Ohri 
15)    Reshid Çelrama  (Çelirama -shënim i yni)
16)    ??? Haskenj  (Hasekiu - shenim i yni)
17)    Ibrahim Miraka 
18)    Mehmed Selita 
19)    ???, kryetari i bashkisë  (Alush Saraçi - shënim i yni) 
20)    Yunanca 
21)    L. H. Mima
22)    Ali Çaushi
23)    Anastas Dodbiba 
24)    Hysen Dakli 
25)    ??? Bektashi
26)    Yunanca 
27)    Hysen Çifte 
28)    ??? biri Haxhiadem 
29)    ??? Demetja 
30)    Yunanca 
31)    Yunanca 
32)    Yunanca 
33)    Yunanca 
34)    Hasan Xhani
35)    Haznedari 
36)    ??? Dodbiba 
37)    Hysen Velenca 
38)    Musa Haxhi Ymeri
39)    Alush Abdi Muça / Hoxha 
40)    P. Dodbiba 
41)    Tregtar Mehmed Dervish Murad 
42)    Tregtar Hasan Zaimi 
43)    Tregtar Jusuf Hyseni (vula)
44)    Myrteza Demetja 
45)    hafiz Jusufi 
46)    Mehmed ??? Hatipi 
47)    Tregtar E. Nermi 
48)    Tregtar vula
49)    Tregtar vula
50)    Tregtar vula Ali ???
51)    Tregtar vula
52)    Ali biri Ibrahim Shabanit
53)    Tregtar vula
54)    Hysen ??? Kazazi 
55)    Tregtar vula
56)    Tregtar vula 
 

Zona
Elbasan, Albania
Kontribuesi
Z. Eros Hoxha
Përkthyesi
Ermal Xhemal Nurja
Data
1912

Grupet e materialeve

Position: 870 (10 views)

“Caktimi i delegatëve të Elbasanit për në Kuvendin e Vlorës, 1912”, 1912, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/25244

Komentoni

Anonim

Tek ky dokument i shkruar ne shqip eshte edhe emri Taqi Buda

18 pri 2022

Flag inappropriate

Përgjigju

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Autorizimi i delegatëve të Ohrit dhe Strugës për në Kuvendin e Vlorës, 1912 Lidhje me materiale të tjera Dokument
Caktimi i delegatëve të Pejës për në Kuvendin e Vlorës, 1912 Lidhje me materiale të tjera Dokument