Albumi i Muzeut të Shkollës Normale për vitet 1909-1928

Ky është një nga albumet e kuruar nga mësuesit e Shkollës Pedagogjike në vite, me në krye Genc Trandafilin që kanë ruajtur dhe dokumentuar me kujdes dhe pasion materialet për të ngritur këtë muze. Keto materiale jane digjitalizuar nga shoqata Arkivi Digjital Elbasan dhe presin të dalin online në formën e një muzeu digjital.

Can I use it?

Të drejtat intelektuale i përkasin Muzeut të Shkollës Normale. Nuk lejohet shpërndarja apo përdorimi pa lejen e tyre.

Të dhëna

Përshkrimi
Ky është një nga albumet e kuruar nga mësuesit e Shkollës Pedagogjike në vite, me në krye Genc Trandafilin që kanë ruajtur dhe dokumentuar me kujdes dhe pasion materialet për të ngritur këtë muze. Keto materiale jane digjitalizuar nga shoqata Arkivi Digjital Elbasan dhe presin të dalin online në formën e një muzeu digjital.
Burimi
Muzeut i Shkollës Normale Elbasan
Periudha
1909 – 1928
Zona
Elbasan, Albania
Kontribuesi
ADE
Të drejtat
Të drejtat intelektuale i përkasin Muzeut të Shkollës Normale. Nuk lejohet shpërndarja apo përdorimi pa lejen e tyre.

Grupet e materialeve

Position: 758 (12 views)

“Albumi i Muzeut të Shkollës Normale për vitet 1909-1928”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/25263

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.