Shoqnia ROZAFAT, Shkoder, themelue ne vitin 1918

1918

Nga e majta ne te djathte, siper: Kel Naraçi, Zef Kurti, Tefe Naraçi, Lazer Gurakuqi; poshte: Kel Kadarja, Shuk Gurakuqi, Kel Marubi.

Të dhëna

Përshkrimi
Nga e majta ne te djathte, siper: Kel Naraçi, Zef Kurti, Tefe Naraçi, Lazer Gurakuqi;
poshte: Kel Kadarja, Shuk Gurakuqi, Kel Marubi.
Data
1918
Kontribuesi
Prof. Romeo Gurakuqi
Pronësia Intelektuale
Arkivi personal i Prof. Romeo Gurakuqi
Formati
.jpg
Zona
Shkodër, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 1043 (2 shikime)

“Shoqnia ROZAFAT, Shkoder, themelue ne vitin 1918”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 6 korrik 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/25375

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.