Deputetët e Shkodrës dhe të Kosovës, Shkodër 1921

1921

Ne kembe, nga e majta ne te djathte: Luigj Gurakuqi, Mustafa Kruja, Riza Dani, Shuk Gurakuqi, Kolë Thaçi. Ulur: Halit Rroji, Ndre Mjeda, Patuk Saraçi, Rexhep Mitrovica dhe Maliq Bushati.

Të dhëna

Përshkrimi
Ne kembe, nga e majta ne te djathte: Luigj Gurakuqi, Mustafa Kruja, Riza Dani, Shuk Gurakuqi, Kolë Thaçi.
Ulur: Halit Rroji, Ndre Mjeda, Patuk Saraçi, Rexhep Mitrovica dhe Maliq Bushati.
Data
1921
Kontribuesi
Prof. Romeo Gurakuqi
Formati
.jpg
Zona
Shkodër, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 488 (4 shikime)

“Deputetët e Shkodrës dhe të Kosovës, Shkodër 1921”, 1921, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 6 korrik 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/25379

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.