28-29 nëntori në vitin 1946

1946-11-27

Programi i festimeve të 28-29 nëntorit në Tiranë në vitin 1946. Siç edhe shihet, 28 nëntori (festa kombëtare) lihet në hije me pak aktivitete, ndërsa 29 nëntori vlerësohet si më i rëndësishëm.

Të dhëna

Përshkrimi
Programi i festimeve të 28-29 nëntorit në Tiranë në vitin 1946. Siç edhe shihet, 28 nëntori (festa kombëtare) lihet në hije me pak aktivitete, ndërsa 29 nëntori vlerësohet si më i rëndësishëm.
Zona
Tiranë, Albania
Kontribuesi
Kastriot Dervishi
Data
27 nëntor 1946

Grupet e materialeve

Position: 1181 (7 views)

“28-29 nëntori në vitin 1946”, 1946-11-27, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/25394

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.