Paria e Vlorës në vitin 1937 në një foto me rastin 25-vjetorit të vetëqeverimit

1937

Në qendër, pak nga e majta, është politikani, diplomati, nëpunësi i lartë civil dhe poeti Ali Asllani.

Të dhëna

Përshkrimi
Në qendër, pak nga e majta, është politikani, diplomati, nëpunësi i lartë civil dhe poeti Ali Asllani.
Data
1937
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi
Formati
.jpg
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 47 (181 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.