Reklamë e birrës “Korça” në vitin 1938

1938

Të dhëna

Data
1938
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi
Formati
.jpg
Përmbajtja

BIRRA KORÇA s.a.

Fabrika e Birrës Korça produkton Birrë të barabartë në kalitetet me birrat më të mira të huaja.

Preferoni Produktin e vendit

Birra „Korça" ka fituar DEKORATEN NDËRKOMBËTARE

"Grand Prix Hors Concours”, për cilsitë e saj të rralla.

Fabrika e Birrës «KORÇA» produkton dhe AKULL TË KRISTALLUAR me ujë të kulluar që buron prej një lartësije 1987 metrash.

Grupet e materialeve

Position: 347 (28 views)

“Reklamë e birrës “Korça” në vitin 1938”, 1938, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/25420

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.