Nje foto nga festimi i 1 Majit ne qytetin e Elbasanit. Viti 1965

1 Maj 1965

Nxenesit qe parakalojne duhet te jene tek Kulla e Zindanit (Kulla juglindore e Kalase)

Të dhëna

Përshkrimi
Nxenesit qe parakalojne duhet te jene tek Kulla e Zindanit (Kulla juglindore e Kalase)
Data
Format
jpg
Të drejtat e përdorimit
Arkivi i Muzeut Etnografik Qytetit digjitalizuar nga ADE
Zona

Grupet e materialeve

“Nje foto nga festimi i 1 Majit ne qytetin e Elbasanit. Viti 1965”, 1 Maj 1965, Arkiva Digjitale Shqiptare, aksesuar më 21 maj 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/25545

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera