Portreti i Mbretëreshës së Shqipërisë Geraldine Apponyi

by Nga koleksioni fotografik Let Heven (1906-1941)

Të dhëna

Origjina
Formati
.jpg

Grupet e materialeve

Nga koleksioni fotografik Let Heven (1906-1941), “Portreti i Mbretëreshës së Shqipërisë Geraldine Apponyi”, Arkiva Digjitale Shqiptare, aksesuar më 21 maj 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/25547

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera