Ekipi i qytetit TEUTA ndër vite

Bëhet fjalë për fillim vitet e shekullit të kaluar ekipi i TEUTËS së Durrësit në përbërjen e saj kishte ajkën Durrsake. Këtu në foto është ekipi i TEUTËS duke zhvilluar një ndeshje miqsore përballë një ekipi tregtarësh Italian. Emrat vijojnë si mëposhtë: Mikel Nushi, Jorgji Zagorilla, Adem Karapici, Petraq Pisha, Nimet Tartari, Kurt Shtylla. Poshtë nga e majta: Adem Milla, Latif Sela, Niko Dovana, Sinan Sallata, Nikolla Tirana.

Të dhëna

Përshkrimi
Bëhet fjalë për fillim vitet e shekullit të kaluar ekipi i TEUTËS së Durrësit në përbërjen e saj kishte ajkën Durrsake.
Këtu në foto është ekipi i TEUTËS duke zhvilluar një ndeshje miqsore përballë një ekipi tregtarësh Italian.
Emrat vijojnë si mëposhtë: Mikel Nushi, Jorgji Zagorilla, Adem Karapici, Petraq Pisha, Nimet Tartari, Kurt Shtylla. Poshtë nga e majta: Adem Milla, Latif Sela, Niko Dovana, Sinan Sallata, Nikolla Tirana.
Formati
.jpg
Zona

Grupet e materialeve

“Ekipi i qytetit TEUTA ndër vite”, Arkiva Digjitale Shqiptare, aksesuar më 21 maj 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/25551

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera