Kisha e “Shën Stefanit“, Dhërmi, Shek. XI-XII

Pjesë e Kisha e “Shën Stefanit“, Dhërmi, Shek. XI-XII

Renditja: 115 (69 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Stefanit“, Dhërmi, Shek. XI-XII”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25879

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.