Kisha e “Shën Mërisë“, Kosinë, Përmet, Shek. XII

Pjesë e Kisha e “Shën Mërisë“, Kosinë, Përmet, Shek. XII

Renditja: 101 (68 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Mërisë“, Kosinë, Përmet, Shek. XII”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25880

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.