Kisha e “Shën Mërisë“, në Malçan të Sarandës

Pjesë e Kisha e “Shën Mërisë“, në Malçan të Sarandës

Renditja: 170 (51 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Mërisë“, në Malçan të Sarandës”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25881

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.