Kisha e “Marmiroit“, Orikum, Shek. XII-XIII

Pjesë e Kisha e “Marmiroit“, Orikum, Shek. XII-XIII

Renditja: 21 (283 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Marmiroit“, Orikum, Shek. XII-XIII”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25882

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.