Kisha e “Shën Kollit“, Perondi, Berat, Shek. XIII

Pjesë e Kisha e “Shën Kollit“, Perondi, Berat, Shek. XIII

Renditja: 13 (558 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Kollit“, Perondi, Berat, Shek. XIII”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25884

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.