Kisha e “Shën e Premtes“, Voskopojë, Viti 1378

Pjesë e Kisha e “Shën e Premtes“, Voskopojë, Viti 1378

Renditja: 56 (128 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën e Premtes“, Voskopojë, Viti 1378”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25885

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.