Kisha e “Shën Nikollës“ Kurjan, Fier, Shek. XIV

Pjesë e Kisha e “Shën Nikollës“ Kurjan, Fier, Shek. XIV

Renditja: 17 (378 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Nikollës“ Kurjan, Fier, Shek. XIV”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25887

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.