Kisha e “Shën Mitrit“ Bezmisht, Prespa e Madhe, Shek. XIV

Pjesë e Kisha e “Shën Mitrit“ Bezmisht, Prespa e Madhe, Shek. XIV

Renditja: 72 (69 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Mitrit“ Bezmisht, Prespa e Madhe, Shek. XIV”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25888

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.