Kisha e Shën Mitrit Në Poliçan të Pogonit, Viti 1526

Pjesë e Kisha e Shën Mitrit Në Poliçan të Pogonit, Viti 1526

Renditja: 21 (359 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e Shën Mitrit Në Poliçan të Pogonit, Viti 1526”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25958

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.